Karbantartás miatt Budapesten és más városokban is áramszünetre kell számítani

ELMŰ áramszünet Budapest internet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ELMŰ-ÉMÁSZ karbantartási munkálatai miatt Budapesten és más városokban is áramszünetre kell készülni az elkövetkezendő két hétben.

A tervezett áramszünet nem is jöhetne rosszabbkor, hiszen sokan az internet segítségével otthonról dolgoznak, tanulnak. Az ELMŰ szerint ezeket a munkálatokat nem lehet elhalasztani, mivel ezek révén tud a hálózat stabilan működni. Oldalukon lehet tájékozódni, hogy pontosan hol is tervezik a karbantartás miatti áramszünetet.

Nem elég a járvány, még áram sem lesz 500 utcában Forrás: AFP/Timothy A. Clary

Várhatóan ötszáz utcában kell időleges áramszünetre számítani: lesz, ahol csupán délelőtt 1-2 órán át kell nélkülözni az áramot, de akadnak olyan területek is, ahol 8-15 óráig folyik majd az ellenőrzés.

Frissítés - 2020.03.24. 19:55

Áramszünettel járó munkái többségét elhalasztja az ELMŰ Hálózati Kft/ÉMÁSZ Hálózati Kft.

A minimálisan szükséges mértékre csökkentik a beavatkozásokat

Egyesével vizsgálták felül az elmúlt napokban a korábban tervezett hálózati beavatkozásokat az ELMŰ/ÉMÁSZ szakemberei, hogy csak a feltétlenül szükséges esetekben kelljen a rendkívüli helyzetben ilyen munkát végezni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.