Megint meghiúsulhat Demcsák Zsuzsa esküvője: "Fogalmunk sincs, mi lesz!"

Demcsák Zsuzsa esküvő meghiúsulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zuzsa és indiai szerelme hosszú hónapok óta intézik itthoni esküvőjüket. A koronavírus azonban úgy tűnik, náluk is közbeszól. 

Hiába a rengeteg intézkedés és utazás, úgy tűnik Demcsák Zsuzsa és Krishan szerelme eyelőre nem tud beteljesülni. A kitűzött esküvői dátumot nagy valószínűséggel ismét el kell napolni a koronavírus miatt.

Demcsák Zsuzsa arca nagyon megváltozott - Fotó Forrás: TV2

Demcsák szerenté, ha minden számára fontos ember jelen lenne a szertartáson, ezért fogalmuk sincs, mit tegyenek.

"Zsuzsa finoman szólva nem boldog. Tavaly nyár óta folyamatosan ügyintéznek, papírokért rohangálnak, Krishan még Indiába is elutazott, hogy minden rendben legyen. Egy jó ideje már az apró részleteket tervezgették, hogy a nagy napon minden tökéletes legyen, ám az élet megint közbeszólt. Zsuzsa aggódik, hogy nem tudja megtartani az esküvőjét, amin persze, szeretné, ha mindenki ott lehetne, akit szeret és aki fontos neki. Zsuzsának fontos a családja, mindig számíthatott rájuk, a szüleit pedig semmilyen okból nem tenné ki veszélynek, így amíg nem hárul el az egészségügyi vészhelyzet, biztos nem kelnek egybe" - mondta el a Blikknek egy közeli ismerős.

A napilag szerette volna megkérdezni az ex-műsorvezetőt is, aki szűkszavúan reagált:

"Sajnos, egyelőre fogalmunk sincs, mi lesz"

- mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.