Megkéseltek egy férfit Budapesten egy villamoson, belehalt sérüléseibe

Forrás: Thinkstock -
késelés Budapest villamos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Késelés történt Budapesten egy villamoson, a férfi belehalt sérüléseibe - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság péntek este a police.hu honlapon.

Egy háromfős társaság egyik tagja szúrt meg egy 25 éves férfit a 28-as villamoson.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. április 3-án 21 óra 4 perckor érkezett bejelentés arról, hogy a VIII. kerületi Orczy téren, a 28-as villamoson megszúrtak egy fiatal férfit. A 25 éves férfi életét a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni, sérüléseibe belehalt.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy 25 éves férfi a barátjával utazott a 28-as villamoson, és egy háromfős csoporttal keveredtek szóváltásba. A vita hevében a háromfős társaság egyik tagja megszúrta a 25 éves férfit, majd mindannyian elmenekültek.

A rendőrök azonnal megkezdték a feltételezett elkövetők felkutatását és néhány percen belül el is fogták a három fős társaságot, két férfit és egy fiatal nőt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást, és megkezdte az elfogott személyek kihallgatását és elszámoltatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.