Varga Feri, a Megasztár egykori versenyzője asztalos munkákból tartja el családját

Forrás: FEM3Café -
Megasztár Varga Feri & Balássy Betty asztalos énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Feri és Balássy Betti a Megasztárban szerettek egymásba. Három közös gyermeket nevelnek, így számukra is nagyon fontos a folyamatos bevétel. Mióta kitört a koronavírus-járvány és az énekesek nem tudnak koncertezni, Feri asztalosként dolgozik.

Ki gondolná, hogy Varga Feri hosszú ideje másodállásban asztalosként dolgozik. Mióta kitört a járvány és lemondták a koncerteket, azóta főállásban űzi ezt a kreatív alkotói szakmát.

Balássy Betty és Varga Feri Forrás: FEM3Café

„A tervünk, mint a klasszikus, régi családoknál: anya a gyerekekkel itthon, apa dolgozik. Dolgozom asztalosműhelyben, elvégzünk házfelújításoktól kezdve mindent. Régebben is vállaltam, de most kizárólag ezt csinálom. Nekem nagy szerelmem az asztalos szakma, amikor kiderült, hogy nincs több rendezvény, azonnal elkezdtem. De mindent elvállalok. A technikus kollégámmal, akivel fellépni járunk, elvállaltunk egy házfelújítást burkolással. Üres ház, mindenki külön kocsival megy, maszkban dolgozunk. Minden átrendeződött. Arra, hogy lemezeket készítsünk, énekeljünk az interneten, nincs idő. Annyit melózom, hogy alig bírom" - mondta Feri a Borsnak.

„Olyan büszke vagyok rá! Feri most mindent elvállalt, amihez ért, és ebben kiéli magát. Én pedig háztartásbeli lettem. Néha úgy érzem magam, mint Aliz csodaországban, mintha nem is lenne közöm az életemhez„ - tette hozzá Betti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.