Sebestyén Balázs szerint elmentünk a fontos dolgok mellett

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
karantén Sebestyán Balázs koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs Instagram-oldalán osztotta meg gondolatait arról, szerinte miért viseljük ennyire nehezen a bezártságot. Úgy véli, eddig elmentünk, amellett ami fontos, ez most egy jó lecke.

Balázs azt fejtegette, miért van, hogy eddig az volt a problémája a legtöbb embernek, hogy semmire sincs ideje. Most viszont hogy ezt megkaptuk, nem tudunk mit kezdeni vele. Sőt óriási szorongást szül az új helyzet.

Balázs szerint eddig elmentünk az igazán fontos dolgok mellett. Fotó: Szabó Gábor - Origo

Szerinte eddig túlságosan megszoktuk, hogy szabadok vagyunk, és gyakorlatilag azt csinálunk, amit akarunk. Azonban a rengeteg programmal, és teendővel tulajdonképpen a belső hangokat nyomtuk el magunkban, melyek most felerősödnek. Ez szüli a szorongást. Balázs úgy véli, itt van ideje, hogy most ezekkel foglalkozzunk, és a jövőben megbecsüljük azt, amink van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.