Sztarenki Dóra sokakhoz hasonlóan nehéz helyzetbe került, hiszen a színházak bezárásával elvesztette a munkahelyét, ráadásul a kapcsolata is hirtelen ért véget.

Nagyon nehéz időszakát éli Sztarenki Dóra színésznő, hiszen elvesztette munkáját, véget ért a kapcsolata, és családja egy részével egyáltalán nem találkozhat. 

Sztarenki Dóra a #Sohavégetnemérős című film forgatásánForrás: Színfolt Film

"A vírusjárvány előtt zsinórban huszonegy napot dolgoztam: forgattam, színházban játszottam, és próbákra jártam. reztem, hogy fáradok, jó lenne egy kicsit pihenni. Az első szabadnapomon jött a hír, hogy bezárják a színházakat. Vajon mi lesz most velem és az emberekkel? A pénzt előadások után kapom, nincs fizetésem, így a tartalékaimból kell élnem. Szerencsére olyan típus vagyok, aki szokott félretenni..." - mondta a Storynak. A színésznő hozzátette, édesanyja és egy testvére Rómában él, a másik New Yorkban, és nagyon nehezen viseli, hogy ilyen távol van a családjától.

"Fogalmam sincs, mikor láthatom őket. Apukámnak a nevelőapámnak és a nagymamámnak pedig csak méterekről integethetek a vírus miatt. Az ölelés hiányzik a legjobban. Váratlanul ért véget a kapcsolatom, nem tagadom, földhöz vágott a szakítás. Sokat segítenek a barátaim, és jó, hogy a kutyám is velem van" - tette hozzá.