Tordai Teri fájdalmas vallomása: ezért nem ment soha férjhez

Fotó: Mudra László - Origo -
Tordai Teri vallomás magánélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tordai Teri, Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes- és kiváló művész 78 évesen is elképesztő formában van. Egész életében színésznőként dolgozott, ám most ő is otthonában várja a járvány végét. Elárulta, miért nem ment soha férjhez.

Tordai Teri a '60-as évek egyik legnagyobb dívája volt Magyarországon. A neves színésznő számtalan szerepet eljátszott és játszik a mai napig. A koronavírus-járvány miatt nem lép fel most, otthonában várja, hogy elvonuljon a veszélyhelyzet.

Tordai Teri Fotó: Mudra László - Origo

Bár 78 éves már a színésznő, nagyon jó formában van. A Blikk megkeresésére elárulta, miért nem ment soha férjhez.

"A végzet asszonyát látták bennem a férfiak, de egész életemben egyet se tudtam megtartani.

Túlságosan önálló voltam hozzájuk, olyan tulajdonságokkal, gondolatokkal, amiket már nem tartottak praktikusnak egy „csinibabától. Soha nem tudtam a férfiaknak parancsolni, pedig valahogy kellene irányítani őket, de nekem ez nem jött össze, ezért nem mentem férjhez" - mondta el a napilapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.