Egy szemtanú szerint elképesztő állapotban volt Michael Jackson orra a halálakor

műtét Michael Jackson orrplasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok pletyka keringett a popkirály orráról, ami állítólag rengeteg átalakító műtéten esett át, ezért egy idő után már vállalhatatlan lett, és műorrot kellett viselni az énekesnek. Egy szemtanú azonban elárulta, milyen volt az igazi arca a halálakor.

Ismerősei azt mondják, Jackónak egész kollekciója volt műorrból, hiszen rémes volt az eredeti a sok műtét miatt. 2009-ben bekövetkezett halála után kiszivárgott róla néhány felvétel a halottasházból, amin nem viselte a protézist.
A szemtanú a Rolling Stone magazinnak mesélt arról, már nem voltak orrlyukai, csupán kis porcok maradtak egy lyuk körül.

Michael Jackson arca borzalmas állapotban volt halálakor. Forrás: Getty Images/Vince Bucci

Ráadásul halálakor olyan sovány volt, hogy a mentősök először azt hitték, egy menekültszálló lakója.
A popkirály tagadta, hogy annyi plasztikai műtéten esett volna át, csupán kettőt vallott be: 1979-ben elesett tánc közben, ezért kellett kés alá feküdnie, majd 1981-ben újra átformálták az orrát. Állítólag azért akarta teljesen megváltoztatni az arcát, mert nem akart gyűlölt édesapjára hasonlítani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.