Hat évvel az eltűnése után került elő a lány: csontsoványan, egy szállodai szobában találtak rá

Forrás: Shutterstock -
eltűnés erőszak gyerekrablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hat év kutatómunka után, egy texasi szállodai szobában találtak rá a 11 éves korában elrabolt Penelopéra. - írja a The Daily Beast cikke alapján a noizz.

Rátaláltak az FBI legkeresettebb bűnözői listáján is szereplő Heather Inkstre, aki a gyanú szerint még 2014 októberében rabolta el Penelopét, miután a bíróság volt férjének ítélte meg közös gyermekük kizárólagos felügyeletét. A korábban modellként is dolgozó Heather éveken át sikeresen bújkált a rendőrség elől, több hamis személyazonosságot is használt, és folyamatosan mozgásban volt lányával.

A vesztét vélhetően saját paranoiája okozta, a Texas-beli Madisonville-i rendőrség ugyanis kapott egy különös hívást egy motelben lévő nőtől, aki azt állította, hogy "volt férje meg akarja mérgezni". A rendőrök a helyszínre érve elkezdték kérdezgetni a motelben lakókat a nőről, és kiszúrták, hogy a személyazonosságával valami nincs rendben.

Végül be tudták azonosítani Heather Inkst, aki hat éve a körözött személyek között szerepelt.

Az elfogás részleteiről a kislány apja, Kevin Inks által felbérelt magánnyomozó számolt be a sajtónak. Elmondása szerint a 16 éves kislány nagyon rossz állapotban volt, mindössze 33 kilogrammot nyomott, amikor rátaláltak. Hozzátette, a lány gyakorlatilag Dr.Pepper nevű kólán és édességen élt rendes étel helyett.

Penelopét azóta kórházba szállították, ahol végre találkozhatott édesapjával. Kevin köszönetet mondott a hatóságoknak, és arra kért mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletét, a kislány ugyanis nincs felkészülve lelkileg arra, hogy még több stressz érje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.