Elton Johnért aggódik a világ: érthetetlenül és hibásan énekelt karanténkoncertjén - Videó

betegség Elton John karantén éneklés koronavírus karanténkoncert énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 73 éves Grammy-díjas énekes-dalszerző is csatlakozott azokhoz a világsztárokhoz, akik online koncertjükkel gyűjtöttek pénzt a koronavírus-járvány elleni küzdelem frontvonalán harcoló dolgozóknak.

A 73 éves legenda a kertjéből jelentkezett be, de röviddel azután, hogy énekelni kezdett, a rajongók aggodalmukat fejezték ki. Szerintük ugyanis Elton John képtelen volt az I'm Still Standing című dalát rendesen elénekelni, elfelejtette a szavakat – írja a Mirror cikke alapján a Blikk.

A Twitteren többen is azt tanácsolták az énekesnek, hogy menjen orvoshoz, és kérjen segítséget. A becsmérlő kommentekre válaszul többen védelmükbe vették az énekest, és azzal magyarázták Elton hamisságát, hogy még mindig a tüdőgyulladásából próbál felépülni, és emiatt tűnhetett furcsának az előadása.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.