Sírva omlott össze az Exatlon játékosa: "Nem fogok mindenkit közel engedni magamhoz" - Videó

Forrás: TV2 -
vita Exatlon Hungary derzsi viki sírás Kihívók Exatlon veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Derzsi Vikit nagyon megviselte, amit Novák Zalán és Adu mondtak róla. A lány Dorcinak öntötte ki a szívét, és zokogva omlott össze a kamerák előtt.

Novák Zalán szerint Derzsi Vikinek a kezdetektől agresszív a stílusa, Pap Dorcira pedig az utóbbi időben nagyon rossz hatással van, ezért nem véletlen, hogy senki nem szól hozzá. Dorci igyekezett védelmébe venni csapattársát, de Adu és Zalán tovább ostorozták a lányokat.

Vikit nagyon megviselte, amit a srácok mondtak róla, és cseppet sem érzi korrektnek az őt ért vádakat. A lány sírva omlott össze a Dorcival való beszélgetése közben.

"Olyan szinten megalázó volt...Olyan emberek alkotnak véleményt, akiknek fingjuk sincs rólam..

Nem fogok mindenkit közel engedni magamhoz, soha nem engedtem, pont az ilyenek miatt...Sosem voltam negatív, mindig a végsőkig megyek, az utolsó utáni pontig, addig csinálok valamit...

Ez nem csapat, ez egyáltalán nem csapat! "

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.