Az iskolai zaklatások a mára nagy hírességgé vált szátrokat sem kerülte el gyermekként. A legtöbben azért nyíltak meg, és kezdtek el beszélni az őket ért sérelmekről, hogy segítsenek azoknak a fiataloknak, akik most ugyanebben a cipőben járnak. 

Justin Timberlake

Justin TimberlakeForrás: Getty Images/FilmMagic/2019 FilmMagic/Jamie Mccarthy

A híres zenész és színész az iskolában egyáltalán nem tartozott a népszerű diákokhoz. Pattanásai és furcsa haja miatt is gyakran zaklatták, de azért is, mert őt a focinál sokkal jobban érdekelte a művészet. "Ha nem fociztál, akkor lányos voltál. Engem folyamatosan bántottak azért, mert a zene és a művészet érdekelt inább" - árulta el egyszer a sztár.

Katalin hercegné

Katalin hercegnéForrás: Getty Images/2020 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Ma már bizonyára rengetegen irigylik Katalint, de az iskolában neki sem volt könnyű dolga. Osztálytársai rögtön kipécézték, és folyamatosan azért bántották, mert vékony volt és szerény. A hírek szerint Katalin nem sokáig járt abba az intézménybe, a szülei úgy döntöttek, inkább másik iskolát keresnek a lányuknak. 

Jennifer Lawrence

Jennifer LawrenceForrás: Getty Images for Christian Dior/2019 Getty Images/Pascal Le Segretain

A színésznőnek is meggyűlt a baj a gonosz lányokkal, akik folyamatosan érzékeltették vele, hogy nem közéjük való. Egy alkalommal az egyikük odaadta Jennifernek a születésnapi bulijára szóló meghívókat, hogy osztogassa szét, de természetesen a színésznő nem volt a meghívottak között. 

Tyra Banks

Tyra BanksForrás: Getty Images/2019 Taylor Hill/Taylor Hill

A gyönyörű modellt akkor érték utol a támadások, amikor nagyon megnyúlt és ezzel együtt le is fogyott mindössze 3 hónap alatt. Előtte aranyos, pufók kislány volt, utána saját bevallása szerint gyengének és betegnek nézett ki. Rengeteg beszólást kapott és minden vicc az ő kinézetéről szólt akkoriban az iskolában, ami érthető módon nem esett jól Tyrának.

Rihanna

RihannaForrás: Getty Images/WireImage/2019 Karwai Tang/Karwai Tang

Az énekesnőt az emberek a bőrszíne miatt kezdték ki, méghozzá szülőhazájában, Barbadoson. Rihannát nagyon sokan "fehérnek" hívták, és olykor egészen durva beszólásokat is kapott azért, ahogy kinéz. "Rám néztek, és megátkoztak. Nem értettem" - árulta el egyer Rihanna azt, mit kellett átélnie rendszeresen.