Iskolai zaklatások - a sztárokat sem kerülték el

Forrás: Getty Images/WireImage/2019 Karwai Tang/Karwai Tang -
iskola sztárok Justin Timberlake zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az iskolai zaklatások a mára nagy hírességgé vált szátrokat sem kerülte el gyermekként. A legtöbben azért nyíltak meg, és kezdtek el beszélni az őket ért sérelmekről, hogy segítsenek azoknak a fiataloknak, akik most ugyanebben a cipőben járnak. 

Justin Timberlake

Justin Timberlake Forrás: Getty Images/FilmMagic/2019 FilmMagic/Jamie Mccarthy

A híres zenész és színész az iskolában egyáltalán nem tartozott a népszerű diákokhoz. Pattanásai és furcsa haja miatt is gyakran zaklatták, de azért is, mert őt a focinál sokkal jobban érdekelte a művészet. "Ha nem fociztál, akkor lányos voltál. Engem folyamatosan bántottak azért, mert a zene és a művészet érdekelt inább" - árulta el egyszer a sztár.

Katalin hercegné

Katalin hercegné Forrás: Getty Images/2020 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Ma már bizonyára rengetegen irigylik Katalint, de az iskolában neki sem volt könnyű dolga. Osztálytársai rögtön kipécézték, és folyamatosan azért bántották, mert vékony volt és szerény. A hírek szerint Katalin nem sokáig járt abba az intézménybe, a szülei úgy döntöttek, inkább másik iskolát keresnek a lányuknak.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence Forrás: Getty Images for Christian Dior/2019 Getty Images/Pascal Le Segretain

A színésznőnek is meggyűlt a baj a gonosz lányokkal, akik folyamatosan érzékeltették vele, hogy nem közéjük való. Egy alkalommal az egyikük odaadta Jennifernek a születésnapi bulijára szóló meghívókat, hogy osztogassa szét, de természetesen a színésznő nem volt a meghívottak között.

Tyra Banks

Tyra Banks Forrás: Getty Images/2019 Taylor Hill/Taylor Hill

A gyönyörű modellt akkor érték utol a támadások, amikor nagyon megnyúlt és ezzel együtt le is fogyott mindössze 3 hónap alatt. Előtte aranyos, pufók kislány volt, utána saját bevallása szerint gyengének és betegnek nézett ki. Rengeteg beszólást kapott és minden vicc az ő kinézetéről szólt akkoriban az iskolában, ami érthető módon nem esett jól Tyrának.

Rihanna

Rihanna Forrás: Getty Images/WireImage/2019 Karwai Tang/Karwai Tang

Az énekesnőt az emberek a bőrszíne miatt kezdték ki, méghozzá szülőhazájában, Barbadoson. Rihannát nagyon sokan "fehérnek" hívták, és olykor egészen durva beszólásokat is kapott azért, ahogy kinéz. "Rám néztek, és megátkoztak. Nem értettem" - árulta el egyer Rihanna azt, mit kellett átélnie rendszeresen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.