Yvonne Dederick hiába vált el, minden héten együtt kirándul férjével

Forrás: Instagram/yvonnedederick -
Yvonne Dederick válás magánélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Yvonne Dederick és férje úgy döntöttek, elválnak, ám a válóper mégis várat magára.

Sok mindent másképp lát az elmúlt otthon töltött hetek miatt a Feleségek luxuskivitelben című sorozat üzletasszonya, Yvonne Dederick.

Yvonne Dederick a Feleségek luxuskivitelben egyik új szereplője Forrás: Instagram/yvonnedederick


"Papírforma szerint meg kellett volna változnia az életemnek, de ez nem így történt. Tavasszal tartották volna a válóperemet, de az ítélkezési szünet miatt erre nem került sor. Mindenben megállapodtunk a férjemmel, de nem került pont a házasságunk végére, sőt! Minden vasárnap együtt ebédelünk, eljön hozzánk látogatóba a gyerekeihez, ugyanis a nagylányomat, Catherine-t lebeszéltem arról, hogy visszautazzon az apró lakásába New Yorkba. Jobbnak találtam, ha nálam marad, egy nagy kertes házban mégis könnyebb bezárva az élet. Így hármasban élünk együtt a tizenhárom éves fiammal, és hetente egyszer csatlakozik hozzánk a gyerekek apja is. Ilyenkor olyanok vagyunk, mint egy átlagos család, kirándulunk a kutyákkal a közeli erdőbe" - árulta el a HOT! magazinnak a luxusfeleség.
De hogy vágyik-e még férfire Yvonne, és milyen a kapcsolata a férjével, az a HOT! holnap megjelenő számából kiderül!

A hot! Magazin digitális példányáért kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.