Trombózis miatt lett vége Szilágyi István színészi pályájának

betegség szilágyi istván színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utolsó interjúk egyikében a színész elárulta, egy trombózis végett kellett feladnia színészi karrierjét, ami egy gyógyszer mellékhatása miatt alakult ki nála.

Szilágyi István vasárnap reggel hunyt el tragikus körülmények között: fiát vádolják édesapja meggyilkolásával.
A 82 éves színész nyugdíjasként élt, a Rákosmente TV-nek adott interjújában elmesélte, miért lett vége karrierjének. Egy náthával kezdődött minden, elment orvoshoz, aki felírt neki egy gyógyszert. A mellékhatások között volt a trombózis, ami sajnos be is következett nála, miután bevette a pirulát, két nap múlva jelentkeztek a tünetek. Az orvosa szerint viszont nem a gyógyszer okozta. Mindenesetre emiatt már nem tudott többet színpadra állni. Ám úgy érezte, talán már túl idős is hozzá, hiszen közel járt a nyolcvanhoz.
Szilágyi István arról is mesélt, amikor szakmát kellett választania, az első gondolata a színészkedés volt. Ha újrakezdhetné, valószínűleg hasonlón csinálna mindent.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.