Szeszélyes nyári időjárásra számíthatunk a héten

heti május időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hol kellemes nyárias, hol erősen felhős, záporos időjárásra várható a héten.

Péntek

Fátyol-és gomolyfelhők mellett napos, száraz időre van kilátás. Csapadék nem lesz. 19 és 24 fok közé tehető a nappali felmelegedés. A délnyugati szél gyenge marad.

Szombat

Gyakran lesz erősen felhős az ég, és délutántól elszórtan számíthatunk záporokra. 20 és 25 fok között alakul a hőmérséklet délután. Csak néhol élénkül meg a DNy-i szél.

Vasárnap

Nyárias idő várható sok napsütéssel. A megnövekvő gomolyfelhőkből inkább csak északon fordul elő zápor, zivatar. 23 és 28 fok közé melegszik a levegő. A DNy-i szél élénk lesz.

Hétfő

Estig kitarthat a májusi nyár fátyolfelhők szűrte napsütéssel. Estétől aztán ÉNy felől záporok, zivatarok alakulnak ki. Napközben a DNy-i, késő estétől az ÉNy-i szél viharossá fokozódhat. 24 és 30 fok közötti értékeket mérhetünk.

Kedd

Erősen felhős idő valószínű, főleg a nap első felében szórványosan esővel, záporral. Az ÉNy-i szél nagy területen viharossá fokozódik. 10-15 fokos, markáns lehűlés várható: a csúcshőmérséklet mindössze 10-16 fok között alakul - írja a Köpönyeg.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.