Hol kellemes nyárias, hol erősen felhős, záporos időjárásra várható a héten.

PéntekFátyol-és gomolyfelhők mellett napos, száraz időre van kilátás. Csapadék nem lesz. 19 és 24 fok közé tehető a nappali felmelegedés. A délnyugati szél gyenge marad.
SzombatGyakran lesz erősen felhős az ég, és délutántól elszórtan számíthatunk záporokra. 20 és 25 fok között alakul a hőmérséklet délután. Csak néhol élénkül meg a DNy-i szél.
VasárnapNyárias idő várható sok napsütéssel. A megnövekvő gomolyfelhőkből inkább csak északon fordul elő zápor, zivatar. 23 és 28 fok közé melegszik a levegő. A DNy-i szél élénk lesz.
HétfőEstig kitarthat a májusi nyár fátyolfelhők szűrte napsütéssel. Estétől aztán ÉNy felől záporok, zivatarok alakulnak ki. Napközben a DNy-i, késő estétől az ÉNy-i szél viharossá fokozódhat. 24 és 30 fok közötti értékeket mérhetünk.
KeddErősen felhős idő valószínű, főleg a nap első felében szórványosan esővel, záporral. Az ÉNy-i szél nagy területen viharossá fokozódik. 10-15 fokos, markáns lehűlés várható: a csúcshőmérséklet mindössze 10-16 fok között alakul - írja a Köpönyeg.hu