A Harry Potter színésznője meglepő kijelentést tett:"Nehéz volt nem Boris Johnson halálát kívánni"

színésznő Miriam Margolyes őszinteség vallomás Harry Potter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miriam Margolyes színésznő a Channel 4 csatornán futó The Last Leg Locked Down Under című műsorban kendőzetlen őszinteséggel vallott a brit miniszterelnök koronavírushoz való hozzáállásáról.

A 78 éves színésznőt arról kérdezték a The Last Leg Locked Down Under című beszélgetős műsorban, mit gondol arról, ahogyan a brit kormány kezeli a koronavírus-járványt.

"Borzasztóan, egyszerűen borzasztóan. Szégyenteljes és felháborító, amit művelnek. Szóval nehéz volt nem Boris Johnson halálát kívánni"

- idézi a Mirror a színésznőt.

Margolyes később hozzátette, hogy bár az első gondolata az volt, hogy a koronavírus miatt intenzív osztályon fekvő Johnson ne élje túl a fertőzést, hamar rájött, hogy ez őt sem tünteti fel jó fényben.

"Nem akarok olyan ember lenni, aki mások haláláért fohászkodik, szóval ezt követően már csak jókat kívántam neki, és végül jobban is lett egészségügyileg. Emberileg viszont aligha, az viszont szerintem jobban ráfért volna" - magyarázta a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.