Párnával fojtotta meg kisfiát a focista, Cevher Toktas

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
gyilkosság fia párna Cevher Toktas focista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hatóságok letartóztatták a 32 éves focistát, Cevher Toktast, aki bevallotta, egy párnával megfojotta az ötéves kisfiát. 

A török focista, Cevher Toktas meggyilkolta ötéves kisfiát. A gyermeket koronavírus-gyanúval ápolták egy kórházban, ahol apjával együtt került karanténba. A focista később azzal riasztotta az orvosokat, hogy a kisfiú alig lélegzik - írja a New York Post.

Párnával fojtotta meg ötéves kisfiát a focista Forrás: http://drpatrickomalley.com

Életét nem sikerült megmenteni, két órával később elhunyt. A gyermek halálát eleinte nem tartották gyanúsnak, de a focista május 4-én feladta magát.

Elmondta a rendőröknek, hogy ő ölte meg a gyermekét, mert a születésétől fogva nem szerette őt. Egy párnát nyomott a gyermek arcába, 15 percen keresztül tartotta rajta egészen addig, amíg már nem mozdult a kisfiú.

"Aztán szóltam az orvosoknak, hogy segítsenet, hogy eltereljem magamról a gyanút" - mondta. Azt állítja, a gyilkosság egyetlen oka az, hogy nem szerette a kisfiút. "Nincs semmilyen mentális problémám" - mondta a férfi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.