Exatlon Hungary koronavírus Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marsi Anikó a koronavírus-járvány miatt ragadt Dominikán. A férjét látogatta meg, mert ott zajlik az Exatlon Hungary forgatása, hazatérni azonban már nem tudott. Kiderült azonban, hogy már itthon van, és hamarosan újra a képernyőn lesz. 

Marsi Anikó Dominikára utazott, hogy meglátogassa férjét az Exatlon Hungary forgatásán, de hazajönni már nem tudott. A koronavírus-járvány miatt ugyanis lezárták a határokat. A Blikk értesülései szerint azonban mára már Magyarországon van, és hamarosan a képernyőre is visszatérhet. Persze csak egy negatív koronavírus-teszt és a hatósági karantén lejárta után.

Marsi Anikó hazatért Forrás: TV2

"Annyit mondhatok, már mindenki biztonságban van Magyarország területén" – árulta el Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója az Origónak.

"Akik hazajöttek, szigorú hatósági karanténban vannak, ajtajukon ott virít az ezt jelző piros papír. A szereplőket egyelőre hivatalosan nem kötelezték COVID-tesztre, de ha Anikó az ünnepek után már munkába áll, neki valószínűleg át kell esnie a vizsgálaton" - mondta egy informátor.

„Ahogy az egészségügyi előírások lehetővé teszik, Marsi Anikó visszatér a Tényekbe" - mondta a Blikknek a TV2 sajtóosztálya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.