Nagy volt az ijedtség: bombát találtak Emilioék utcájában

bomba ijedtség Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriási volt a riadalom mikor kiderült, hogy Emilióék egyik szomszédjának kertjében bombát találtak.

Gyanútlanul sétálgatott az utcájukban Tina, amikor észrevette a rendőrség mozgolódását az egyébként csendes, békés környéken. „Láttam, hogy a rendőrség az utcánkban van, azonnal szóltam is Emiliónak, aki utánajárt a történéseknek. Gyálon mindig történik valami, de szeretünk itt lakni, mert egyébként csend és béke honol az utcánkban" – mondta Tina, akinek a férje azonnal faggatni kezdte a rendőröket.

Kiderült, a család egyik ismerőse – aki a szembeszomszédjuk is – bombát talált a kertjében.

Tina nagyon megijedt a hír hallatán. Forrás: Spotlight Media

„Először azt hittük viccel a bátyja, amikor azt mondta, bombát talált. Felásta a kertet és talált valamit, amiről azt gondolta, hogy egy darab tégla. Csak amikor kopogtatni kezdte, akkor derült ki, hogy egy szárnyas bomba"

– mondta Emilio, akinek a felesége kisebb pánikba esett.

„Sose láttam még bombát közelről, de amikor a szomszédunk közölte, hogy a tűzszerészeket meg kell várni, a bomba ugyanis éles, nem mondom, hogy nem estem pánikba. Azt gondolná az ember, valami gigantikus dolog egy ilyen bomba, pedig szó sincs róla. Kicsi a bors, de erős" – tette hozzá Tina, aki biztos benne, hogy hasonló helyzet náluk nem fordulhat elő.

Forrás: Spotlight Media

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.