Berki Krisztián és Mazsi még 2018-ban karambolozott egy BKK busszal, amikor a Bentley-vel megelőzték. A busz hátulról belement a körülbelül 70 milliós autóba, aminek megtörte a hátulját. Akkor a vizsgálat egyértelműen a buszvezetőt hozta ki hibásnak, de ez a helyzet most megváltozott.

"A gyanú szerint védencem a közúti közlekedés szabályait megszegve veszélyeztette mások testi épségét. Ennek a bűncselekménynek a büntetési tétele 1-től 3 évig tartó szabadságvesztés lehet – mondta a Blikknek dr. Szilágyi Roland ügyvéd -– Csakhogy a BKK videófelvételét visszanézve azt láttuk, hogy a busz fékezés nélkül simán nekiment a védencemnek."

Berki Krisztián: "Nem fogok beleragadni holmi 15 milliós tyúkperbe"Forrás: instagram.com/berkikrisztian

  

"Korábban tanú voltam, most pedig hirtelen gyanúsított lett belőlem" – fakadt ki Berki Krisztián.  

A kihallgatásra megborotválkoztam, az előadónak csokit vittem. Megnéztem a BKK buszának videófelvételét, s egyértelműen látszik, hogy se közúti balesetet nem okoztam, se bűncselekményt nem követtem el, a balesetről a sofőr tehet.  - mondta Berki, aki arra is fel van készülve, hogy az újabb vizsgálatok őt hozzák ki felelősnek.

Az ország leendő miniszterelnökeként vallom: néha az igazságtalanságot is el kell fogadni. (...) Felelős politikusként több dimenzióban gondolkodom, nem fogok beleragadni holmi 15 milliós tyúkperbe.