Csuti meglepő őszinteséggel vallott házasságáról Kulcsár Edinával - náluk is vannak veszekedések

Forrás: Instagram/Csuti -
házasság őszinteség Kulcsár Edina Csuti veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő őszinteséggel vallott szerelmet nyilvánosan kedvesének Csuti. Elárulta, hogy bár náluk is bőven vannak viták, nagyon boldog, hogy rátalált Edinára.

Ritkán tárulkozik ki egy ismert férfi, Csuti azonban büszkén vállalja Kulcsár Edina iránt érzett szerelmét, aminek hangot is adott bejegyzésében. Elárulta, hogy bár náluk is vannak néha hangos veszekedések és az esetek többségében neki kell bocsánatot kérnie, szerelmük törelten és egyre erősebb.

Kulcsár Edina és Csuti Forrás: Instagram/Csuti

"Az embernek gyakran vakon kell hinnie annak, akit tiszta szívből szeret, ez a feltétlen bizalom. Én örülök, hogy egymásra találtunk és büszke vagyok, hogy sok áldozatot hozunk nap, mint nap egymásért, a szerelmünkért és a családunkért! Persze

nálunk is vannak viták, egyet nem értések, ohhh ha hallanátok néha, de aztán vagy egyikünk vagy másikunk (általában nekem kell ) bocsánatot kér,

mert annyira rövid ez az élet, hogy nagyon meg kell becsülni benne minden jót ami ér! A hamis emberből meg annyi van, hogy az csak na, igazi kincs ma már a feltétlen bizalom!" - írta Csuti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.