Tolvai Renit a George Floyd ügy miatt kezdték el támadni a rajongói

George Floyd Tolvai Reni közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tolvai Reni, mint sokan mások, felszólalt a közösségi médiában a George Floyddal történt események kapcsán. Ám a rajongói elkezdték támadni az énekesnőt.

Sok sztár mondta el véleményét a rasszizmussal kapcsolatban az elmúlt napokban, hiszen George Floyd ügye mellett senki sem tud elmenni szó nélkül, de volt, akit támadtak is emait.
Tolvai Reni például összegyűjtötte azokat a feketebőrű előadóművészeket, akik miatt többek között elkezdett énekelni. A rajongók azonban kommentben belekötöttek. Sokan azt kifogásolták, hogy miért említi egy lapon Michael Jacksont és Nicky Minaj-t. Valaki egyszerűen az egész üzenetet nem értette, miért van itt helye ennek az ügynek.

Az énekesnő azonban nem hagyta magát, és kiállt az igazáért. Szerinte igenis fel kell szólalni ilyen témákban is, és nem csak reklámokra használni az Instagramot. Az pedig, hogy ő mely énekesekre néz fel, senki sem befolyásolhatja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.