13 év után új gyanúsított van Madelenie McCann ügyében - egy telefonos azonosítás buktatta le a férfit

Forrás: Getty Images -
gyanúsított eltűnés Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2007 nyarán tűnt el Portugáliában egy szállodai szobából Maddie McCann, míg szülei egy társasággal a bárban vacsoráztak. A kislány 4 éves volt akkor, azóta sincs hír a hollétéről. 13 év után új gyanúsított van az ügyben.

Maddie McCann ügye az egész világot bejárta. Az alig 4 éves kislány eltűnéséről az elmúlt évtizedben sok teória született már, ám egyik sem vezetett eredményre.

Madeleine McCann Forrás: Getty Images

13 évvel a kislány eltűnése után egy új gyanúsítottat talált a rendőrség. A brit és a német nyomozók egy német férfire bukkantak, akit egy telefonhívás alapján azonosítottak. A férfi 1995- 2007 között Portugáliában élt, azon az üdülőhelyen, ahol Maddiet elrabolták. A 43 éves férfi jelenleg börtönben van.

A Scotland Yard két telefonálót keres, aki nagy jelentőséggel bír az ügyben.

A hívás a +351 916 510 683 mobiltelefonszámról érkezett a gyanúsított telefonjára, a nyomozás szerint a hívó fél nem a portugáliai üdülőhelyen tartózkodott a beszélgetés alatt. A Scotland Yard bár nem közölt részleteket, elmondta, hogy a hívót az ügy "nagyon nagy jelentőségű" tanújaként tartják számon, és kéri jelentkezését vagy a lakosság segítségét. A hatóság 7,8 millió forintnak megfelelő fontot ad a nyomravezetőnek - írta meg a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.