Kylie Jenner az első a Forbes listáján - óriási vagyona van

Kanye West Forbes lista zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kylie Jenner és Kanye West vezetik a legjobban kereső zenészek Forbes-listáját. Jenner állítólag nem mondott igazat vagyonával kapcsolatban...

A Forbes csütörtökön tette közzé a listát, amin a világ legjobban kereső celebjei szerepelnek. Az első helyen Kylie Jenner áll, akinek bevétele 590 millió dollár volt, azaz majdnem 180 milliárd forint. A magazin szerint a 22 éves sztár, aki kozmetikai cégével gazdagodott meg, nem mondott igazat vagyonáról. Nem tudni, hogy kevesebbet vagy többet mondott, minden esetre komoly vagyonnal rendelkezik.

Kylie Jenner Forrás: Instagram/kyliejenner

A második a sorgan szintén családtag, ugyanis Kim Kardashian férje, Kanye West 170 millió dollárral ezstérmes. A harmadik helyen Ariana Grande áll 72 millió dolláros vagyonával, majd a negyedik a Jonas brothers 68.7 millió dollárral - írta meg az MTI.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.