Újabb részletek derültek ki a Deák téri késelőről: így viselkedik a börtönben Cs. Krisztián

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
gyilkosság halál késelés Deák téri késelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A meggyilkolt fiatalokat június végén helyezik végső nyughelyükre: a fiúk búcsúztatója a tervek szerint külön helyen és külön időpontban lesz.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, május 22-én egy vita után az intézetben nevelkedő Cs. Krisztián halálra késelte Lászlót és Gergőt.

Az egyik Deák téri áldozatot, Lászlót és a kishúgát nagymamája nevelte, miután a gyerekek édesanyja néhány hónappal ezelőtt elhunyt. A nagymama még mindig nem fogta fel, hogy imádott unokája nincs többé - mondta a Blikknek a család jogi képviselője, dr. Csapi Szilvia, aki azt is elárulta, hogy a család polgári peres úton kártérítést is követel a tragédia miatt.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Bár a gyilkos elmenekült, rövid időn belül elfogták a hatóságok, és rögtön letartóztatták. A lap információ szerint Cs. Krisztián a börtönben mindenben együttműködik az őrökkel, és nagyon meghúzta magát.

Cs. Krisztián édesanyja azt nyilatkozta korábban, hogy fia május 2-án került intézetbe, de onnan folyton meglépett. Szerinte fia valamilyen drog hatására gyilkolhatott.

"Sajnálom, hogy Krisztián elvesztette a józan eszét, tudom, hogy azóta ezerszer megbánta a történteket. Bárcsak bemehetnék hozzá, hogy elmondjam neki: akármi is történt, én az anyja maradok, számíthat rám!"

– mondta az asszony, aki fia nevében kért bocsánatot az áldozatok családjától.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.