Továbbra sem hajlandó beszélni a Madeleine McCann-ügy gyanúsítottja

Madeleine McCann Christian Brückner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Christian Brücknerrel nem jutott előrébb a rendőrség: még mindig nem hajlandó beszélni. 

Ahogy azt korábban megírtuk, egyre több új információ lát napvilágot a 2007-ben eltűnt német kislány, Madeleine McCann ügyében. A nemi erőszakért már elítélt Christian Brücknert gyanúsítják a kislány elrablásáért, aki más gyerekek eltűnéséért is felelhet.

Madeleine McCann Forrás: Getty Images

A 43 éves német gyanúsított jelenleg börtönben van Kiel városában, kábítószerkereskedelem és szexuális erőszak miatt ül. Azonban a hatóságok tartanak attól, nehogy valami bántódása essen a férfinak, ezért áthelyezték egy magáncellába. Erről Schleswig-Holstein tartomány igazságügyi minisztere, Claus Christian Claussen adott ki tájékoztatást.

Brückner ügyvédje, Friedrich Fülscher szerint ügyfele teljesen ártatlan Madeleine McCann és a többi eltűnt gyermek ügyében, ezért nem hajlandó egy szót sem beszélni a rendőrökkel - írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.