Kiderült, itt látták Madeleine McCannt az eltűnése után

Forrás: Getty Images -
eltűnt Madeleine McCann gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több új információ lát napvilágot a 2007-ben eltűnt német kislány Madeleine McCann ügyében. A nemi erőszakért már elítélt Christian Brücknert gyanúsítják a kislány elrablásáért, aki más gyerekek eltűnéséért is felelhet.

Újabb szemtanúk jelentkeznek az eltűnt kislány ügyében, többen látták akkor a környéken a 44 éves Christian Brücknert, akit Madeleine elrablásával gyanúsítanak. Az egyik tanú állítása szerint a gyerek eltűnését követően három héttel egy Volkswagen kisbuszban látott egy Madeleine-re hasonlító kislányt egy férfivel, aki pedig úgy nézett ki, mint Christian Brückner. Ha ez igaz, akkor a kislány, majdnem egy hónapot töltött vele elrablása után.

Madeleine McCann elrablásával Christian Brücknert gyanúsítják, aki már többször keveredett gyerekmolesztálási ügybe. Forrás: Getty Images

Egy 32 éves angol édesanya, aki a portugál üdülőparadicsomban felszolgálóként dolgozott, szintén látta a férfit, aki hajléktalannak adta ki magát.
„Nem tudom elfelejteni, ahogy rám nézett a jeges kék szemével. Egy-két percig mereven bámult szó nélkül. A nézése csontig hatoló volt" – mesélte a Daily Mailnek a nő.
Christian Brückner több gyerek eltűnésével összefüggésbe hozták, illetve molesztálással, egy idős nő megerőszakolásával, és drogterjesztéssel vádolták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.