A két tinédzser videojátékkal játszott, ám egyikük rosszul viselte a vereséget, emiatt összevesztek. A vita tragédiába torkollott.

A thaiföldi 14 éves Pinit Pitarapho és a 18 éves Kiatisak Senama gyakran játszott együtt videojátékkal. Ám a két buddhista szerzetestanonc közös programja ezúttal szörnyű véget ért.
Senama nem tudta elviselni, hogy barátja legyőzte őt, ezért veszekedni kezdtek. A felügyelő próbálta elsimítani köztük a nézeteltérést, de a két tini így is dühösen vonult a szobájukba.
„Bár a szobájukba távoztak, éreztem, hogy nem nyugodtak meg. Utánuk mentem, de amikor beléptem, azt láttam, hogy a fiatalabbik fiú a társa fölé hajolva esedezik bocsánatért " – mesélte a Daily Starnak a férfi. 

A fotó illusztráció.Forrás: Shutterstock

A fiatalabb fiú többször is megszúrta társát, az pedig belehalt a sérüléseibe. Pitarapho állítása szerint azonban baleset történt.

„Egymás ellen játszottunk, győztem, amit nagyon rosszul viselt, utána folyamatosan fenyegetett, megfélemlített. Kergetni kezdett, de elesett, és megütötte magát, amitől még dühösebb lett. Felkaptam egy kést, hogy megijesszem, de a penge kirepült a markolatból és belefúródott" - mesélte a történtek után, viszont ez nem magyarázza meg a több szúrásnyomot.
A fiút, mivel fiatalkorú, szociális munkások fogják kihallgatni.