Áramlopás miatt bíróság elé állítják Kozsót

Forrás: Facebook - Ámokfutók -
teaház áramlopás bíróság Kozsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bíróság elé állítják Kozsót áramlopás miatt. Az énekes 1 év 4 hónap szabadságvesztést kaphat, 3 évre felfüggesztve.

A Budapesti VI. és VII. kerületi ügyészség nagyobb értékre elkövetett lopás bűntette és felbujtóként elkövetett bélyeghamisítás bűntette miatt emelt vádat azzal a budapesti belvárosi teaházat üzemeltető cég ügyvezetőjével szemben, aki egy, az eljárásban ismeretlenül maradt személyt rábírt arra, hogy a vendéglátóhely hitelesített villanyórája zárpecsétjét (plombáját) eltávolítsa, annak számlálóját visszatekerje, majd hamis záró pecsétet szereljen rá vissza – számolt be róla az Ügyészség.hu.

Kozsó bíróság elé áll Forrás: Facebook - Ámokfutók

A vádirat szerint a vádlott a mérőóra állását nem jelentette be, az éves leolvasás időpontjában a szolgáltató munkatársainak nem biztosította a személyes ellenőrzést és a jogellenes áramvétellel 2013. április 29. és 2016. április 21. napja között összesen 1,75 millió Ft kárt okozott a szolgáltatónak, melyből – díjfizetéssel – csak 25 ezer Ft térült meg. A kerületi ügyészség arra az esetre, ha a bírósági előkészítő ülésen a vádlott beismeri a tettét és lemond a tárgyaláshoz való jogáról 1 év 4 hónap 3 év végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztés büntetés kiszabását indítványozta a bírságnál.

Bár nevet nem említenek, a Blikk úgy értesült, hogy Kozsó teaházáról van szó. Az énekes 2016-ban adta át a helyet a Kozmix énekesének, Hozsónak, aki csak később szembesült az áramlopási váddal. Később nagyon elmérgesedett a viszony kettejük közöttük, már nem is beszélnek egymással.

Tóth Gabinak elege lett a gyalázkodó kommentekbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190827-toth-gabinak-elege-lett-a-gyalazkodo-kommentekbol.htmlTóth Gabi úgy döntött, itt az ideje, hogy tegyen valamit az internetes bántalmazás ellen. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoMedveotthonban járt Berki Krisztián és Mazsihttp://www.life.hu/sztarok/20190827-medveotthonban-jert-berki-krisztian-es-mazsi.htmlBerki Mazsi Veresegyházán kapott puszit egy medvétől. TV + Sztárok--Eljegyezte szerelmét a ValóVilág egykori győztese, Milohttp://www.life.hu/sztarok/20190827-eljegyezte-szerelmet-a-valovilag-egykori-gyoztese-milo.htmlA VV3 nyertese, Gyukin Milován eljegyezte kedvesét, Esztert. A lánykérés igen különlegesre sikerült - írja a Blikk.TV + SztárokOrigoElhunyt Ferdinand Piëch, a Volkswagen konszern volt vezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190827-elhunyt-ferdinand-pi-ch-a-volkswagen-konszern-volt-vezetoje.html82 éves korában elhunyt Ferdinand Karl Piëch, a Volkswagen (VW) konszern volt vezetője, a német autógyártás jelentős személyisége – közölte hétfő este a német sajtó az egykori vállalatigazgató családjára hivatkozva. TV + Sztárok--Luxusesküvőt tart októberben Rafael Nadalhttp://www.life.hu/sztarok/20190826-luxuseskuvot-tart-oktoberben-rafael-nadal.htmlKiderült, hol tartja esküvőjét Rafael Nadal. A ceremóniára október közepén kerül sor. TV + Sztárok--Ezt csinálják ma a Família Kft. szereplőihttp://www.life.hu/sztarok/20190826-ezt-csinaljak-ma-a-familia-kft-szereploi.htmlKíváncsi vagy rá, mit csinálnak ma a Família Kft. egykori szereplői? Eláruljuk! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.