Tízszeres szexuális erőszak a vád az óbudai általános iskola gondnoka ellen, aki zsonglőr edzéseket is tartott, noha nem volt hozzá képzettsége. A férfit azóta kirúgták.

Komoly vádakkal kell szembenéznie a 62 éves L. Tibornak, aki gondnokként dolgozott évekig egy óbudai általános iskolában. A férfi – noha nem volt meg a képzettsége hozzá – zsonglőr órákat is tartott kislányoknak, akik imádták őt.
Korábbi tanítványa azt mondta, nagyon szeretett az edzéseire járni, noha felnőtt fejjel visszagondolva furcsa volt, hogy a jelenlétében kellett öltözniük, és előfordult, hogy bugyiban ültette a lányokat az ölébe, és puszilgatta őket. 

A fotó illusztráció.Forrás: Shutterstock

A férfit tavaly tartóztatták le, tízszeres szexuális erőszak gyanújával. Egy kislány édesanyja tett feljelentést, majd további kilenc sértettet sikerült azonosítani – írja a Blikk.
Mielőtt az iskolában kapott állást, raktárosként illetve bohócként dolgozott. Állítólag gyakran adott a kislányoknak zsebpénzt vagy kisebb ajándékokat.Az iskola alagsora volt az irodája, sokszor itt öltöztek a tanítványai is. Több, ma már felnőtt nő azt mondja, szerették Tibi bácsit, szép emlékek fűződnek hozzá, és sosem ártott nekik.