Tízszeres szexuális erőszakkal gyanúsítják az óbudai iskola gondnokát

Forrás: Shutterstock -
szexuális erőszak iskola pedofília gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tízszeres szexuális erőszak a vád az óbudai általános iskola gondnoka ellen, aki zsonglőr edzéseket is tartott, noha nem volt hozzá képzettsége. A férfit azóta kirúgták.

Komoly vádakkal kell szembenéznie a 62 éves L. Tibornak, aki gondnokként dolgozott évekig egy óbudai általános iskolában. A férfi – noha nem volt meg a képzettsége hozzá – zsonglőr órákat is tartott kislányoknak, akik imádták őt.
Korábbi tanítványa azt mondta, nagyon szeretett az edzéseire járni, noha felnőtt fejjel visszagondolva furcsa volt, hogy a jelenlétében kellett öltözniük, és előfordult, hogy bugyiban ültette a lányokat az ölébe, és puszilgatta őket.

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

A férfit tavaly tartóztatták le, tízszeres szexuális erőszak gyanújával. Egy kislány édesanyja tett feljelentést, majd további kilenc sértettet sikerült azonosítani – írja a Blikk.
Mielőtt az iskolában kapott állást, raktárosként illetve bohócként dolgozott.

Állítólag gyakran adott a kislányoknak zsebpénzt vagy kisebb ajándékokat.

Az iskola alagsora volt az irodája, sokszor itt öltöztek a tanítványai is. Több, ma már felnőtt nő azt mondja, szerették Tibi bácsit, szép emlékek fűződnek hozzá, és sosem ártott nekik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.