Oroszlán Szonja barátjának, Szabó Győzőnek vallott őszintén, még intim dolgokról is: kitárgyalták, milyen volt a szex. 

Oroszlán Szonja és Szabó Győző nagyon jó barátságot ápolnak, és meglehetősen sok filmben szerepeltek együtt, éppen ezért szinte bármiről tudnak beszélgetni, még a szexről is. Szabó Győző a Blikken megjelenő műsorában arról kérdezte a színésznőt, milyen volt vele a szex. A párosnak ugyanis volt egy ágyjelenete a Szeret, nem szeret című szituációs komédiasorozat forgatásán. 

Oroszlán Szonja a szexről vallott Szabó GyőzőnekForrás: Bielik István

Mi most őszintén beszélgetünk itt, így áruld el: milyen volt a szex velem?" - tette fel a kérdést Győző, de Szonja nem jött zavarba. 

"Felejthetetlen élmény" - mondta Szonja, aki a jelenet szerint a hátán feküdt, rajta Győző, és karaktere éppen szex közben vall szerelmet a férfinak. "Egy feletted lévő derítőlapra volt ráragasztva a szövegem, amelyben szerelmet vallottam neked szex közben. Te pedig a szereped szerint ezen elaludtál" - tette hozzá. A Valami Amerika című film után pedig mindenki azt hitte, egy párt alkotnak. "Hogy van a férje? Mondja meg a férjének... Ilyen és ehhez hasonló mondatokat kaptam ismeretlenektől" - mesélte a színésznő.