Hódi Pamela és Berki Krisztián közös képen mosolyognak - Fotó

Hódi Pamela közös fotó Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián és Hódi Pamela közös kislánya, Natasa Zselyke a napokban ballagott el az óvodából. Az egymással folyamatos viszályban álló szülők erre a jeles napra félre tették sérelmeiket.

Szeptembertől iskolába megy Berki Natasa Zselyke, akinek szülei hatalmas bulit csaptak az óvodai ballagása után. Olyannyira mérföldkőnek érezte Berki és Hódi ezt a napot, hogy még azt is bevállalták, hogy együtt vesznek részt a ballagás utáni ebéden. Közös fotó is készült az eseményről, ahol a celebszülők büszkén mosolyognak egy közös képen.

"Ezt a képet őszinte szivvel ajánlom a világ összes vezetőjének, döntéshozójának a figyelmébe. És hogy miert, hogy mi a kulcsszó ebben a képben?? Elárulom!
A gyerek! Lehetsz vagy élhetsz bárhol a világon, lehet bármilyen a gondolkodásod, az érzésed, a szived, elválaszthatnak egymástól világok, gondolatok, érdekek, anyagi javak, korosztálybeli különbségek De

a Gyerek mindig és mindenekfelett áll. Ősszehoz egy mosolyra, egy csipetnyi boldog pillanatra, egy kézfogásra, egy ölelesre.

Ez a közös fotó 7 különböző világ" ennek a jelképe" - írta fotója mellé Berki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.