Szellemek járják Robbie Williams otthonát - kislánya fél egyedül

Robbie Williams szellemek otthon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Robbie Williams több interjúban is elmondta, hogy látja és érti a holtakat, valamint a földönkívüliekkel kapcsolatban is voltak már tapasztalásai. Angliában lévő otthonát pedig szellemek járják.

Robbie Williams énekes szerint anglilai otthonát szellemek lakják. Különösen kislánya szobájában érezhető a jelenlétük . a kis Teddy nem mer egyedül aludni - írta meg az asiaone.com.

"Van egy nagyon régi ingatlanunk, több mint száz éves. Van benne egy szoba, ami eléggé gyanús nekem, ráz tőle a hideg. Teddy aludt benne eleinte, már nem alszik ott. Amikor nagyobb lett megkérdeztem tőle, tetszik-e a szobája, de azt mondta, hogy utálja. Megkérdeztem tőle, miért, amire azt felelte, hogy megijeszti őt. Én is megijedtem ezek után, így többé nem kellett ott aludnia."

(dpa) - Surprised and with eyes wide open British pop star Robbie Williams looks on during the live TV show 'Wetten dass...?' (bet that...?), in Vienna, Austria, 7 December 2002. Forrás: DPA/AFP/usage worldwide, Verwendung weltweit/Fotoreport Koch

R obbie Williams egyébként többször is elmondta, hogy ő is látott már szellemeket. Legutóbb kutyájáét.

"Úgy gondolom, hogy energiák léteznek, amik a régi otthonokhoz kötődhetnek. Egyszer láttam a kutyám szellemét. Trixiét, a cairn terrierét, aki elhunyt. A nővérem hazaért, és lenézett, és Trixie felugrott a lába előtt. Aztán visszanézett, és Trixie elment. Ki tudja, mi volt ez, egy szellem volt vagy az agyam, aki trükköket játszott rám? Mi volt ez?" - mesélte az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.