Kiss Ramóna komoly döntést hozott családja érdekében: visszavesz a munkatempóból

Forrás: Kiss Ramóna/Instagram -
család Kiss Ramóna döntés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna komoly elhatározásra jutott családja érdekében.

Rami a karantén előtt rengeteget dolgozott, ami nem tett jót családi helyzetének. Ezért elhatározta, hogy a hétből csak három napot dolgozik, a többit pedig magánéletének szenteli.

Kiss Ramóna Forrás: Kiss Ramóna/Instagram

Lékai-Kiss Ramónánál előfordult, hogy havi 28 előadást is elvállalt, ám rájött, hogy ez már túl sok. Kisfia, Noé születése sok mindent megváltoztatott, ezért komoly döntést hozott.
„Tavaly év végén azt éreztem, hogy felhalmozódtak a munkák, és már kezdtek betemetni. Januárban hoztam egy szabályt: heti három napot vállalok, négy nap pedig csak a fiamé, a családé, saját magamé és a barátaimé. Persze vannak ezalól kivételek, ha sorozatot, nagyfilmet, show-műsort forgatunk egymás után hét-nyolc napig, de az nem egy konstans dolog. Már máshol van a hangsúly, mint Noé születése előtt. Sok évet végigdolgoztam, elmondhatom, hogy megcsináltam, amit akartam, haladok előre, mégis muszáj húznom egy határt. Csak az számít, hogy a fiammal és a férjemmel legyek, és bizony az is, hogy a legjobb barátnőimmel leülhessünk, megigyunk valamit, és jókat beszélgessünk. A szabad négy nap arról szól, hogy fürdőt takarítsak, pihenjek, James Bond-maratont nézzünk Mátéval. Erre kell időt szakítani, mert nem tudod, hogy meddig tart az életed" – mondta el őszintén a HOT! Magazinnak Rami.

A holnap megjelenő lapban olvasható interjúban arról is mesél, hogy szeretnének-e kistestvért a fiuknak, illetve mennyire viselte meg őket érzelmileg és anyagilag a karanténban töltött időszak, és mi az, ami igazán ki tudja hozni a sodrából!

A magazin digitális száma ITT található.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.