Kollégái is gyászolják az Azok a fiúk zenekar frontemberét Szerdahelyi Lászlót

Azok a fiúk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, elhunyt az Azok a fiúk zenekar frontembere Szerdahelyi László. "Elveszítettünk egy nagyszerű embert, énekest, Szerdahelyi Skatc Lászlót, a zenekar frontemberét" - közölte a banda a Facebookon. A frontember évek óta daganatos betegséggel küzdött. Török Tamás, a Bon-Bon együttes tagja, aki anno az Azok a fiúkban játszott arról beszélt, bíztak László gyógyulásában. 

"Együtt kezdtük a profi zenei pályafutásunkat, 27-28 évesen találkoztunk, majd Magyar Zsolttal közösen, hármasban alakítottuk meg a zenekart" – mesélte a Blikknek Török.

"Bár szétváltak úaz tjaink, Laciról csak jót tudok mondani, barátságban maradtunk, rendszeresen összejöttünk. Utoljára egy hónapja találkoztunk, akkor pont itthon volt Zsolt is, így hármasban nosztalgiáztunk. Tudtuk, hogy beteg, de végig reméltük, hogy felépül, annyira küzdött. Fel sem foghatom, mit élhet át a felesége és két, tinédzser fia..." - tette hozzá a zenész.

Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.