Paradicsomszószos kukoricás babkonzervet hívott vissza a Lidl

Lidl termékvisszahívás konzerv Nébih
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Lidl Magyarország Bt. tájékoztatta a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalt (Nébih), hogy az alábbi azonosítókkal ellátott kukoricás babkonzervet a konzervdoboz nem megfelelő zárása miatt visszahívja. A konzerv fogyasztásra nem javasolt esetleges romlás, penészedés miatt - olvasható a Nébih hivatalos oldalán.

A Lidl a Freshona - kukoricás babkonzerv paradicsomszószban, 430 g-os kiszerelését hívta vissza, mivel nem záródik jól, így penészes, romlott lehet.

A visszahívás nem minden üzletet érint, a termék azonosítókat mindenki ellenőrizze - például a mnőségmegőrzési idő 2023.12.31. Az érintett üzletekben a Lidl plakátot tett közzé a vásárlók tájékoztatására.

A Nébih arra kéri a vásárlókat, hogy amennyiben a fenti azonosítókkal ellátott termékből vásároltak, azt ne fogyasszák el, a Lidl blokk nélkül visszafizeti a termék vételárát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.