Két embernek is pozitív lett a koronavírus-tesztje a Hungaroringen

Forrás: AFP/Ronaldo Schemidt -
Hungaroring koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az F1 hivatalosan is bejelentette, hogy két embernek is pozitív lett a koronavírus tesztje a Hungaroringen, akiket azonnal izoláltak. Arról egyelőre nincsenek hírek, melyik csapathoz tartoznak a pozitív tesztek - jelentette be a motorsport.com szakportál.

Kiadtak közleményt is, ami az alábbi:

"Az FIA és a Forma-1 megerősíti, hogy július 10. és július 16. között 4997 tesztet végzett el a pilótákon, csapatokon, és minden egyéb résztvevőn. Ezek közül két embernek is pozitív lett a tesztje. Ez a két ember nem vett részt a futamokon Ausztriában, és az érintett emberekkel együtt izolálták őket. Befejeztük a közeli kontaktok felkutatását, és izolálását. Az FIA és az F1 az átláthatóságot, és az integritást figyelembe véve teszi közzé ezeket az adatokat. A személyekre, és a csapatokra vonatkozó részleteket nem fog közölni az FIA, és az F1 sem, de 7 naponta közzé fogja tenni a tesztek adatait" - olvasható.

Forrás: AFP/Ronaldo Schemidt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.