Horror: emberi csontokat találtak a strandolók

Forrás: Wosinsky Mór Museum, Szekszárd -
strand emberi maradvány koponya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kanári-szigeteken egy strandoló család meglepő dologra bukkant a homokban. A férfi érezte, hogy valami nyomja, amikor elfeküdt a törölközőjén, elkezdett ásni, így találta meg az emberi koponyát.

El Hierro szigetén a Arenas Blancas strandon pihent egy család. Guacimara Gonzalez éppen napozni készült, amikor érezte, hogy valami nyomja a homokban. Elkezdett ásni, azt gondolta egy kagylót talált.
Majd amikor kiemelte a kemény tárgyat, rájött, hogy egy emberi koponyát tart a kezében – írt meg a Mirror.

A fotó illusztráció. Forrás: Wosinsky Mór Museum, Szekszárd


„Azt hitte, hogy valamilyen kagylóhéjat talált, ezért elkezdett a kezével ásni. Ekkor meglátta, az álkapcsot, de azt gondolta, egy állaté lehet. Amikor teljesen kihúzta, láttuk, hogy ez emberi csont" – mesélte Gonzalez testvére.
Azonnal értesítették a rendőrséget, akik nyomozást indítottak az ügyben. Egyelőre azt sem tudni, férfi vagy női maradványokat találtak, vagy hogy mennyire régiek a csontok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.