Tűzeset miatt szorult be a liftbe egy férfi Budapesten - Videó

tűzeset tűzoltó lift füstmérgezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Részletek.

Egy villanyóraszekrény gyulladt ki Budapesten, a VI. kerület egyik társasházában a Dózsa György úton szerdán délelőtt. A liftben egy fiatal férfi tartózkodott, éppen lefelé igyekezett, amikor az égő villanyóra miatt az áramszolgáltatás megszűnése két emelet között érte - így nem tudott kiszállni, a füst pedig elkezdett beszivárogni.

Segítségére a budapesti tűzoltók vonultak ki. Kollégáink nem tudtak a liftbe bejutni, de, hogy megmentsék a férfit a fulladástól, egy tűzoltó légzőkészüléket adtak be neki. A férfi azt habozás nélkül az arcához emelte, így sikeresen átvészelte, amíg a liftszerelő leengedte a liftet, majd sértetlenül kiszállt. A nem mindennapi esetről felvétel is készült, amelyen végig kísérhetjük a tűzoltók és a liftben ragadt férfi küzdelmét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.