Ukrajna augusztus 1-től vörös zónává minősítette Magyarországot

Forrás: Shutterstock -
Ukrajna koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ukrán Egészségügyi Minisztérium frissítette a koronavírus-járvány szempontjából kockázatosnak minősített országok listáját, mely nem kevesebb, mint 120 országot tartalmaz. A legmegdöbbentőbb számunkra mégis az, hogy vörös besorolást kapott Magyarország is - olvasható több kárpátaljai magyar nyelvű híroldalon.

Az augusztus 1-től hatályba lépő lista értelmében - európai mintára - a piros besorolású országokból hazaérkezőknek karanténba kell vonulniuk, vagy tesztekkel igazolniuk a fertőzés hiányát.

A kockázatos országok közé került Kína, Grúzia, Németország, Csehország, Bulgária, Albánia, Lengyelország, Franciaország és Oroszország is.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Zöld besorolást kapott Svájc, Portugália, Horvátország, Fehéroroszország, Nagy-Britannia, Törökország, Szlovénia, Egyiptom és Olaszország - írja a Háromhatár nyomán a Nyíregyháza.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.