Darazsak csípték össze a Jakab-hegyen, életveszélyes állapotba került

Forrás: Thinkstock -
mentőhelikopter darázscsípés darázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ájulásig csípték a darazsak a Jakab-hegyen túrázó férfit, aki életveszélyes állapotba került. A férfi barátja a Facebookon köszönte meg, hogy megmentették az életét.

Darazsak támadtak meg egy túrázót a Jakab-hegyen, annyira összecsípték a férfit, hogy az elveszítette az eszméletét, és életveszélyes állapotba került. Barátai mentőt hívtak hozzá, a diszpécser a helikopter megérkezéséig végig vonalban maradt, így stabil állapotban szállították kórházba - írta meg a Bors.

A fotó illusztráció. Forrás: Thinkstock

A férfi barátja a Facebookon mondott köszönetet a segítségért:
"Bár nem ismerjük, örökre hálásak leszünk az önzetlen segítségéért! Ezúton szeretnék köszönetet mondani a mentésirányítónak is a telefonon nyújtott segítségéért! A mentőhelikopter megérkezésekor sajnos csak gyorsan elköszöntem, nem tudtam elmondani milyen sokat jelentett a munkája. 15 perc 29 másodpercig volt 'velünk', higgadtan, nyugodtan segített nekünk mindvégig, többször is megnyugtatott, hogy 'velünk marad' a helikopter megérkezéséig."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.