Freddie Mercury mindenkit meglepett végrendeletével, még az érintetteket is

Forrás: Collection Christophel/© GK Films / New Regency Pictures / Queen Films Ltd/Gk Films / New Regency Pictures -
meglepetés Freddie Mercury végrendelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Freddie Mercury nagyon korán, életének 45. évében távozott, HIV fertőzés okozta betegségben. Végrendeletében hatalmas vagyonról döntött - mindenkit meglepett a vagyonelosztással.

Freddie Mercury mielőtt híressé vált egy Mary nevű nővel élt boldog párkapcsolatban. Miután befutott és beismerte magának, hogy a saját neméhez vonzódik, a fiatal szőkeség azok után kitartott mellette és barátként támogatta őt.

Bohemian Rhapsody 2018 Real Bryan Singer Rami Malek. Collection Christophel © GK Films / New Regency Pictures / Queen Films Ltd Forrás: Collection Christophel/© GK Films / New Regency Pictures / Queen Films Ltd/Gk Films / New Regency Pictures

A világsztárnak nagyon sokat jelentett Mary, ezért még úgyis ráhagyta a teljes vagyonát, hogy életének utolsó időszakában komoly párkapcsolatban élt egy férfivel, Jim Huttonnal. A férfi biztos volt abban, hogy Freddie rá fogja hagyni szédületes vagyonának egy részét és nagyon kiborult, amikor nem így történt. Jim Mercury halála után három hónapot kapott arra, hogy az énekes villájából kiköltözzön.

Freddie a döntését azzal indokolta, hogy Mary akkor is mellette volt, amikor még nem volt befutott sztár és azután is fogta a kezét, miután kiderült, a saját nemét szereti - írta meg az Express.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.