Meghalt a 1,5 éves szekszárdi kislány, aki kizuhant a harmadikról

halál Szekszárd baleset gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű baleset történt hétfőn délután Szekszárdon: egy 1,5 éves kislány kizuhant egy társasház harmadik emeletéről. A kicsi sajnos nem élte túl. 

Hétfőn délután Szekszárdon, a Tartsay Vilmos utcában történt tragikus baleset következményeképpen egy 1,5 éves kislány kiesett az egyik társasház harmadik emeleti lakásából. Az édesapa fejvesztve szaladt le az utcára, és a kislányt azonnal átvitte az út túloldalán lévő mentőállomásra.

Az orvosok egy órán keresztül küzdöttek, hogy stabilizálják a sérült gyermek állapotát, akit ezt követően mentőhelikopterrel szállítottak át egy pécsi kórházba - írja a Bors.

Kizuhant a harmadikról egy 1,5 éves szekszárdi kislány (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

Hiába kapott a 21 hónapos gyors ellátást, a sérülései túlságosan súlyosak voltak, így az éjszaka folyamán belehalt a sérüléseibe.

"Az eset körülményeit a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságán vizsgálják, és ismeretlen tettessel szemben kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak, közölte a megyei rendőr-főkapitányság" - írja a Teol.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.