Leálltak a próbák az Operettszínházban, 94 embert kell letesztelni koronavírusra

színház Operettszínház koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pozitív lett az Operettszínház egyik tagjának a koronavírus-tesztje. Ezért további 94 embert vizsgálnak meg, az eredményektől teszik függővé a próbák folytatását.

Múlt héten kiderült, hogy az Operettszínházban is elkapta valaki a koronavírust, ezért leállították a próbákat, és mindenkit letesztelnek. A színház 94 dolgozóját vizsgálják meg. Az eredményektől függ, hogy folytatódhat-e a munka.

„Tájékoztatjuk kedves Nézőinket, hogy társulatunk egyik tagjának múlt heti pozitív COVID-19 tesztjét követően színházunk a szükséges óvintézkedéseket megtette, a további kontaktusok elkerülése érdekében minden érintett próbát és előadást leállított az intézmény, kizárva a további érintkezés lehetőségét. Jelenleg 94 művészünk és kollégánk vesz részt tesztelésen. Az eredménytől tesszük függővé a próbák folytatását, valamint a bemutatók időpontját és szereposztását is" – írta a színház közleményében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.