Fiatal fiú fotóját használta fel szörnyű tetteihez a pedofil férfi

Florida nemi erőszak pedofil Snapchat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 29 éves floridában élő pedofil egy fiatal, 16 éves fiú fotóját felhasználva környékezett meg online kiskorú lányokat. Egy 13 éves kiskamaszt meg is erőszakolt.  

A 29 éves floridában élő férfi Snapchaten hamis profilon keresztül ismerkedett kiskorú lányokkal. Sajnálatos módon sikerült átvernie egy 13 éves lányt, akit az első személyes találkozás alkalmával meg is erőszakolt.

Joaquin Mendez péntek reggel találkozott a lánnyal, akit felvett az autójával, majd egy erdőbe vitte, ahol megerőszakolta

- írta meg a Crime Online.

A lány édesanyja miután elkezdett gyanakodni, belenézett a 13 éves kamaszlánya telefonjába, amelyben intim fotókat és üzeneteket talált egy idegen férfitól. Az anya azonnal szólt a rendőrségnek, akik hamar kiderítették, hogy több álprofilja is van a gyanúsítottnak, az egyikhez például egy 16 éves fiú képét használta fel Mendez.

A pedofil férfit azóta elkapták a rendőrök és letartóztatták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.