Csúnyán összeégett a férfi pénisze, pedig csak egy teát szeretett volna inni (18+)

Forrás: Shutterstock -
égési sérülés tea leforráz Forró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas élményben volt része annak a 22 éves kaliforniai férfinek, aki egy finom, forró teát szeretett volna inni, de súlyos égési sérüléseket szenvedett.

Tommy Piluyev és családja egy kávézó drive-in részén várakozott, ahol két teát rendelt. Amikor az alkalmazott átnyújtotta a gőzölgő, forró teákat a srácnak, az egyik tea teteje hirtelen leesett, a forró ital pedig Tommy ölébe ömlött -írja a Sacramento Beecikke alapján a ripost.

Csúnyán megégette magát a férfi, pedig csak egy teát szeretett volna inni (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

Azonnal kórházba ment, ahol megállapították, hogy valóban nagyon súlyos sérüléseket szenvedett: 11 napon keresztül feküdt bent az égési sérülések osztályán, ahol intravénás fájdalomcsillapítót kapott a sebkezelés mellett.

A hasa alsó részén, a végbélnyílásánál és a fenekénél hólyagos sérülések voltak, és kilenc ujja megégett. A kórházi kezelés után nagyjából öt hónap kellett ahhoz, hogy Tommy minden ujját érezze, és még a járást is újra kellett gyakorolnia. A teás baleset óta szinte teljesen felépült, ujjai miatt zongorázni azonban még mindig nem tud úgy, mint régen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.