Borzalmas élményben volt része annak a 22 éves kaliforniai férfinek, aki egy finom, forró teát szeretett volna inni, de súlyos égési sérüléseket szenvedett.

Tommy Piluyev és családja egy kávézó drive-in részén várakozott, ahol két teát rendelt. Amikor az alkalmazott átnyújtotta a gőzölgő, forró teákat a srácnak, az egyik tea teteje hirtelen leesett, a forró ital pedig Tommy ölébe ömlött -írja a Sacramento Beecikke alapján a ripost.

Csúnyán megégette magát a férfi, pedig csak egy teát szeretett volna inni (Illusztráció)Forrás: Shutterstock

Azonnal kórházba ment, ahol megállapították, hogy valóban nagyon súlyos sérüléseket szenvedett: 11 napon keresztül feküdt bent az égési sérülések osztályán, ahol intravénás fájdalomcsillapítót kapott a sebkezelés mellett.

A hasa alsó részén, a végbélnyílásánál és a fenekénél hólyagos sérülések voltak, és kilenc ujja megégett. A kórházi kezelés után nagyjából öt hónap kellett ahhoz, hogy Tommy minden ujját érezze, és még a járást is újra kellett gyakorolnia. A teás baleset óta szinte teljesen felépült, ujjai miatt zongorázni azonban még mindig nem tud úgy, mint régen.