Csúnya átverés áldozata lett az a 68 éves brit asszony, Beth Haining, akit 30 évvel fiatalabb pasija lehúzott több, mint 7 millió forinttal és ha ez még nem lenne elég, azzal vádolja, hogy megverte őt. 

A 68 éves brit asszony, Beth Haining még hitt a tündérmesékben és azt gondolta, hogy a szerelemben nem jelent semmi sem akadályt, de aztán betoppant az életébe egy nála 30 évvel fiatalabb ghánai férfi, Rodney, aki teljesen felborította az elméletét.

"Mindig nevettem azokon a nőkön, akik fiatal, jól kinéző külföldi szeretőket tartottak és hogy milyen hiszékenyek. Most én is egy lettem közülük" - kezdte mesélni a történetét a Daily Mailnak Beth. 

Az idős asszony 2014 decemberében kezdett chatelni a ghánai férfival,Rodneyval, akivel egy év online ismerkedés  és pénzbeli támogatás után végül a férfi szülőhazájában találkoztak, ahol olyan jól sikerült a személyes ismerkedés, hogy a férfi meg is kérte Beth kezét, amire az asszony azonnal igent mondott. Bár Beth gyerekei próbálták lebeszélni édesanyjukat a házasságról, ő azonban hajthatatlan volt és hozzáment a nála 30 évvel fiatalabb férfihoz. 

Az újdonsült feleség kifizette a férfi angliai vízumát és az induló vállalkozásához is adott egy kis kezdő tőkét, kicsivel több, mint 7 millió forintot. Ezt követően a férfi viselkedése teljesen megváltozott és elhidegült az asszonytól.

Beth nemsokáig tűrte, ahogyan rabszolgaként bánik vele a férje, így rövidesen beadta a válópert, amiután azzal vádolta meg Rodney őt, hogy annyira megverte, hogy felszakadt a szája. Természetesen a nőt nem vádolták meg a hatóságok, és most már csak a válóperrel kell foglalkoznia.

"Azt mondta, gyönyörű vagyok és szeret engem, de hazudott és csak kihasznált. Éppen akkor adtam el a házam, amikor találkoztunk, ezért volt némi megtakarított pénzem. Azt hittem, valóra vált a tündérmesém, de nem így történt" - mondta szomorúan az átvert asszony.