30 évvel fiatalabb férje csúnyán átverte az idős asszonyt

nagymama átverés házasság külföld fiatal férfi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csúnya átverés áldozata lett az a 68 éves brit asszony, Beth Haining, akit 30 évvel fiatalabb pasija lehúzott több, mint 7 millió forinttal és ha ez még nem lenne elég, azzal vádolja, hogy megverte őt. 

A 68 éves brit asszony, Beth Haining még hitt a tündérmesékben és azt gondolta, hogy a szerelemben nem jelent semmi sem akadályt, de aztán betoppant az életébe egy nála 30 évvel fiatalabb ghánai férfi, Rodney, aki teljesen felborította az elméletét.

"Mindig nevettem azokon a nőkön, akik fiatal, jól kinéző külföldi szeretőket tartottak és hogy milyen hiszékenyek. Most én is egy lettem közülük"

- kezdte mesélni a történetét a Daily Mailnak Beth.

Az idős asszony 2014 decemberében kezdett chatelni a ghánai férfival,Rodneyval, akivel egy év online ismerkedés és pénzbeli támogatás után végül a férfi szülőhazájában találkoztak, ahol olyan jól sikerült a személyes ismerkedés, hogy a férfi meg is kérte Beth kezét, amire az asszony azonnal igent mondott. Bár Beth gyerekei próbálták lebeszélni édesanyjukat a házasságról, ő azonban hajthatatlan volt és hozzáment a nála 30 évvel fiatalabb férfihoz.

Az újdonsült feleség kifizette a férfi angliai vízumát és az induló vállalkozásához is adott egy kis kezdő tőkét, kicsivel több, mint 7 millió forintot. Ezt követően a férfi viselkedése teljesen megváltozott és elhidegült az asszonytól.

Beth nemsokáig tűrte, ahogyan rabszolgaként bánik vele a férje, így rövidesen beadta a válópert, amiután azzal vádolta meg Rodney őt, hogy annyira megverte, hogy felszakadt a szája. Természetesen a nőt nem vádolták meg a hatóságok, és most már csak a válóperrel kell foglalkoznia.

"Azt mondta, gyönyörű vagyok és szeret engem, de hazudott és csak kihasznált. Éppen akkor adtam el a házam, amikor találkoztunk, ezért volt némi megtakarított pénzem. Azt hittem, valóra vált a tündérmesém, de nem így történt"

- mondta szomorúan az átvert asszony.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.