Váratlanul távozott a képernyőről a csatorna sztárja - erre senki sem számított

Forrás: Szabó Adrienn -
Nyerő páros távozás Szalay Bence RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szalay Bence és kedvese távozott először a sztárvetélkedőből - csalódottak voltak.

Szalay Bence és kedvese először mutatkoztak együtt a nyilvánosság előtt. Elárulták, hogy két és fél éve alkotnak egy párt kisebb-nagyobb szünetekkel. Hiába távolodtak el néha egymástól, kapcsoltuk és az egymás iránt érzett szerelmük mindig összehozta őket.

Szalay Bence A Viszkis című filmben Forrás: Szabó Adrienn

Az egyik kereskedelmi csatolna sztárvetélekdőjében szerettek volna minél tovább menetelni és megmutatni, kik is ők a való életében. Az első kiválasztáskor azonban a többiek őket szavazták ki, így nekik kellett elhagyniuk a villát.

"Rossz volt elsőként kiesni, hiszen – mint a többi párnak – nekünk is az volt a célunk, hogy minél tovább jussunk a versenyben. Három nap alatt több minden történt velünk, mint a forgatás előtti hónapokban, nagyon élveztük a játékot. Utólag úgy gondoljuk, a többiekhez képest nagyon szolidak voltunk, és nem engedtünk igazán nagy betekintést a magánéletünkbe, mondjuk erre nem is volt időnk"- mondta el a Blikknek Szalay Bence.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.