A koronavírus miatti leállás után, ekkor tér vissza újra a Konyhafőnök VIP

Forrás: RTL Klub -
koronavírus Konyhafőnök VIP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koronavírus-járvány miatti háromhetes kényszerleállásra kényszerült a Konyhafőnök VIP.

Pár héttel ezelőtt a műsor egyik közreműködőjének első koronavírus-tesztje pozitív lett, emiatt pedig az egész forgatást leállították. Az RTL akkor úgy nyilatkozott, hogy csak akkor indítják újra a Konyhafőnök VIP felvételeit, ha minden résztvevő és a gyárátsban érdekelt két negatív PCR-tesztet tud felmutatni.

Konyhafőnök VIP Forrás: RTL Klub

Nos, ez most megtörtént, így a mai nappa, azaz hétfőn újrakezdődik a forgatás.

„A produkció a jövőben is betartja a gyártó által előírt szigorú egészségügyi biztonsági szabályokat a közreműködők védelmében, amelyek közül a legfontosabbak; a rendszeres testhőmérséklet mérés állandó fertőtlenítés a stúdióban, higiéniai szabályok betartatása, a megfelelő izolációs távolság betartása, óránkénti kötelező kézfertőtlenítés, valamint az éppen forgató versenyzők kivételével mindenki számára a helyesen felhelyezett szájmaszk kötelező viselése" - idézi a Blikk a csatonra közleményét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.