Tönkre akaják tenni Gianni Annoni éttermét

étterem szomszéd Gianni Annoni feljelentés Trattoria Pomo D'oro
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szomszédok keserítik meg a friss apuka, Gianni Anonni életét. A Trattoria Pomo D'Oro szomszédai már többször feljelentették az étttermet. A feljelentések névtelenek, de Gianni ponosan tudja, hogy ki áll a támadások mögött.

Az ATV ATV Mondd el Tatár Csillának! című műsorában vallott arról Gianni Anonni, milyen kálvárián megy keresztül az éttermével.

"A legutóbbi két hónapban négyszer jelentettek fel. A rendőrség jött ki, azt mondták: nem tudjuk, miért hívnak ki, de lehet, hogy nem tetszik nekik, hogy nálatok vannak. Magamban nem tudom elfogadni, hogy valaki este kilenckor kihívja a rendőrséget, hogy neki nem jó, hogy vannak emberek egy vendéglátóhelyen. Ez egy borzasztó érzés, ez bármi másnál jobban fáj. Velünk foglalkozik, ahelyett, hogy foglalkozna magával és boldog lenne. Az ő boldogsága azon alapszik, hogy nekünk legyen rossz. Ez elképzelhetetlen, nem is gondolnád, hogy van ilyen" - mondta Gianni, aki már 18 éves üzelemteti sikeresen a Trattoria Pomo D'Oro-t.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.